حجت الاسلام مهدوي نسب در جشن ازدواج دانشجویی: محبوب ترين بنا نزد خداوند ازدواج است

حجت الاسلام مهدوي نسب در جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي
محبوب ترين بنا نزد خداوند ازدواج است
حجت الاسلام مهدوي نسب در جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي گفت: محبوب ترين و عزيزترين بنا نزد خداوند ازدواج است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، حجت الاسلام جواد مهدوي نسب رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي در مراسم جشن ازدواج دانشجویی 220 زوج دانشجوي دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي كه امروز در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شدف گفت: در مكتب اسلام و از ديدگاه قرآن انسان اشرف مخلوقات است چرا كه در خلقت او خداوند مي فرمايد: «فتبارك الله أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ» و اين يعنی انسان آيينه تمام‌ نمای جمال و جلال خداست .

وي افزود: خداوند در قرآن مي فرمايد از جنس خودتان برايتان زوج هايي خلق كرده ايم كه بين شما دلبستگي و وابستگي وجود دارد و قرآن از آن به مودت ياد مي كند و اين مودت يعني عشقي كه شما نسبت به همسرتان داريد.
حجت الاسلام مهدوي نسب تاكيد كرد: بنايي محبوب تر و عزيزتر از تشكيل خانواده نزد خداوند وجود ندارد.

وي خطاب به زوج هاي دانشجو تصريح كرد: خوشبختي يافتني نيست بلكه ساختني است كه بايد انرا با كسب دانش و مهارت هاي زندگي بدست آوريد.

در اين مراسم براي اولين بار كارناوال زوج هاي دانشجواز دانشگاه آزاد اسلامي مشهد تا حرم مطهر رضوي برگزار شد تا دانشجويان نماز مغرب و عشاء را در حرم مطهر رضوی اقامه‎ کنند و شام را میهمان خوان پربرکت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) باشند.

كارگاه بنیان‌های رواني زن و مرد، كارگاه مدیریت روابط زناشويي و مراسم جشن و جنگ شادي و تشويق زوج هاي دانشجوي داراي مهريه كم از برنامه هاي ديگر اين مراسم بود.

گفتني است: 220 زوج دانشجو دانشگاه‏ آزاد اسلامي خراسان رضوي به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‏ آزاد اسلامي خراسان رضوي با همكاري معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد امروز جشن ازدواج خود را در كنار شهداي گمنام دانشگاه آزاد اسلامي مشهد جشن گرفتند.

دكترطاهري لاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي ، دكتر علي اصغر يساقي معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و ساير مسئولين دانشگاهي در اين مراسم حضور داشتند.