مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي تيم هاي برتر خود را شناخت

مسابقات فوتبال چمنی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي «جام فجر» كه از 23 بهمن ماه به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد آغاز شده بود ، ظهر امروز با شناخت تيم هاي برتر بكار خود پايان داد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، رضا متجدد معاون اجرايي مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي در اختتاميه اين مسابقات گفت: در اين دوره از مسابقات 6 تیم ورزشی از واحدهاي قوچان، سبزوار، نيشابور، بردسكن، سرخس و مشهد به مدت پنج روز در مشهد به رقابت پرداختند.

وي افزود: اين مسابقات در نهايت با قهرماني واحد بردسكن بكار خود پايان داد و تيم هاي نيشابور و قوچان به ترتيب مقام هاي دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.