مراسم ميثاق دانشگاهيان دانشگاه ازاد اسلامي مشهد با حضور گسترده مسئولين ، دانشجویان، اساتید و کاركنان و جمعي از مردم شهيد پرور مشهد دراين دانشگاه برگزار شد.

فرمانده سابق سپاه امام رضا(ع) در مراسم تجدید میثاق دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با آرمان‌های سردار شهید قاسم سليماني
شهادت؛ بالاترين،با عظيم ترين و با شرافت ترين سرنوشتي بود كه براي حاج قاسم رقم خورد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ازاد اسلامي مشهد، اين مراسم كه با حضور رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد، معاونين ، مديران، دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و جمعي از مردم شهيد پرور مشهد بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد حضرت مهدي(عج) مجموعه فرهنگي دانشگاه ازاد اسلامي برگزار شد، حضار اقدام تروریستی امریکا در به شهادت سردار قاسم سلیمانی را محکوم كردند و با آرمان هاي اين شهيد بزرگوار تجديد ميثاق كردند.

سردار غلامرضا احمدي فرمانده سابق سپاه امام رضا(ع) در اين مراسم در رابطه با فداكاري ها و جانفشاني هاي شهيد قاسم سليماني از ابتداي انقلاب تا كنون به بيان مطالبي پرداخت.

وي با بيان اينكه گراميداشت شهيد قاسم سليماني يعني چه، افزود: :«ايشان هميشه خود را سربازي در خدمت ولايت مي دانستند بنابراين مهمترين وظيفه ما اين است كه در ولايت مداري شبيه حاج قاسم باشيم.»

وي با اشاره به اينكه مانند حاج قاسم ها بايد در كار كردن براي انقلاب اسلامي و آرمانهايش خستگي ناپذير باشيم، اظهار داشت: او خدمات زيادي به انقلاب كرده بود و مي توانست وارد عرصه هاي خطر پذير و مشقت بار نشود، ولي هميشه در خط مقدم دفاع از آرمانهاي انقلاب و ميهن اسلامي خويش بود.

فرمانده سابق سپاه امام رضا(ع) با تاكيد براينكه سرنوشتي غير از شهادت براي شهيد سليماني كم بود، گفت: شهادت، بالاترين ، عظيم ترين و با شرافت ترين سرنوشتي بود كه براي حاج قاسم رقم خورد.

وي ادامه داد: شهادت سردار سليماني درعرصه و قضاوت بين المللي نه تنها هيچ نقطه مثبتي در پرونده اقتدار و قدرت و سياست و كياست آمريكا نيست بلكه عجز كشور امريكا و دولتمردان آنها را نشان مي دهد.

اين مراسم با اداي احترام به مقام شامخ شهداي گمنام دانشگاه و تجديد ميثاق با ارمان هاي امام راحل (ره) و شهيدان پايان يافت.