دو استاد دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، پژوهشگران برتر نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوي

دكتر تكتم حنايي و دكتر حميد رضا گشايشي، دو عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوي به عنوان پژوهشگران برتر معرفي و تقدير شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي مشهد؛ در مراسم اختتامیه آیین اختتامیه بيستمين نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی با حضور معاون استاندار خراسان رضوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد، روسای دانشگاهها و مدیران کل استان برگزار شد که در این مراسم  از برترین های بخشهای مختلف تقدیر بعمل آمد.  كه با حضور معاون استاندار خراسان رضوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد، ساير روسای دانشگاهها و مدیران کل استان در محل نمايشگاه بين المللي مشهد برگزار شد، از دكتر تكتم حنايي از حوزه هنر و معماري و دكتر حميد رضا گشايشي در حوزه فني مهندسي به عنوان پژوهشگران برتر اين نمايشگاه معرفي و تقدير شدند.

همچنين از دانش آموز اسماء خاني از دانش آموزان مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در اين نمايشگاه به عنوان دانش آموز برگزيده معرفي و تقدير بعمل آمد.

گفتني است: دانشگاه آزاد اسلامي مشهد مشهد با حضور پررنگ در بيستمين نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی توانست غرفه برتر اين نمايشگاه را به خود اختصاص دهد.