راه اندازی مجهزترین و مدرن ترین سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از راه اندازی مجهزترین و مدرن ترین سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد خبر داد.

دکتر اسماعیل خیر خواه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با اعلام این خبر افزود: در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد که به منظور بررسی طرح‌های توسعه‌ای و اقتصادی دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با حضور دكتر طهرانچي در حرم مطهر رضوی برگزار شد، راه اندازي مجهزترین و مدرن ترین سرای نوآوری در مشهد به تصويب رسيد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، ادامه داد: در راستاي رويكرد دانشگاه و کاربردی کردن آموزش و پژوهش، سراي نوآوري مشهد شرکت های فناور و دانش بنیان را در ساختار جدید شامل مرکز رشد، شتاب دهنده های تخصصی، مرکز نوآوری و فبلب ها و آزمایشگاه ها و کارگاه های مجهز را در خود جاي مي دهد.

وي اظهار داشت: سراي نوآوري مشهد در محل كارگاه مشهد ذوب و زمین مجاور آن تاسيس مي شود.

دكتر اسماعيل خيرخواه گفت: ایجاد این زیرساخت ها با هدف تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه نسل سوم یعنی دانشگاه کارآفرین انجام می شود.