دكتر خيرخواه: برنامه هاي هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامي مشهد/ تجليل از برگزیدگان فعال در حوزه پژوهش و فناوري

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تشريح كرد :

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برنامه هاي هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامي مشهد را تشريح كرد.

دکتر اسماعیل خیرخواه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در گفتگو با روابط عمومي دانشگاه، از انتخاب پژوهشگر برتر در هفت گروه آموزشی دانشگاه خبرداد و گفت: در هفته پژوهش با معرفي دانشجوی پژوهشی برتر از برگزیدگان فعال در حوزه پژوهش نيز تجليل مي شود.

رییس شورای پژوهش استان خراسان رضوی اظهار داشت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل برگزاری هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین طبق هماهنگی های به عمل آمده در استان برنامه های متنوعی براي اين هفته پیش بینی شده است.

دكتر خيرخواه؛ شرکت در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان در محل نمایشگاه بین المللی مشهد، شرکت در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی کشور در نمایشگاه بین المللی تهران و برگزاری سخنرانی ها، کارگاه ها و جلسات هم اندیشی را از ديگر برنامه هاي هفته پژوهش عنوان كرد.

وي؛ برگزاری مسابقه کتابخوانی را از اقدامات اين هفته برشمرد و خواستار حضور پرشور اعضاء هیات علمی، دانشجویان و سایر فعالین حوزه پژوهش و فناوری دراين فعاليت ها شد تا توانمندی های دانشگاه آزاد استان خراسان رضوی و مشهد را بخوبي به نمایش گذارند.