امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با استانداری خراسان رضوی

در حوزه حاشیه نشینی شهرمشهد
دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با استانداری خراسان رضوی و شهرداری مشهد تفاهم نامه همکاری امضا نمودند
دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در راستای تفاهم نامه ی همکاری بین استانداری، دستگاه های اجرایی و مراکز آموزش عالی استان جهت رفع چالش های استان به صورت علمی و تخصصی ، با استانداری خراسان رضوی و شهرداری مشهد تفاهم نامه همکاری امضا کرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  : ایجاد زمینه های بکارگیری ظرفیتهای علمی وتخصصی دانشگاه به منظور انجام خدمات پژوهشی و مشاوره ای در حوزه های مرتبط با حاشیه نشینی شهر مقدس مشهد، ارائه خدمات مشاوره علمی و تخصصی دانشگاه درحوزه های مسائل حاشیه نشینی به استانداری و شهرداری ، هدایت پایان نامه های دانشجویی تحصیلات تکمیلی دانشگاه به انجام مطالعات کاربردی با مسائل حاشیه نشینی از اهداف مهم این تفاهم نامه است .
اجرای پروژه های تحقیقاتی کاربردی مرتبط با حوزه شهر نشینی مشهد ، انتقال تجارب ملی و بین المللی مدیریت مسائل حاشیه نشینی شهری و ...از موضوعات این تفاهم است که به امضای عبدالمجید حلمی نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، شمالی و جنوبی ، علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی ، سیدصولت مرتضوی شهردار مشهد رسید .
این تفاهم نامه دارای هشت ماده در سه نسخه است که مدت آن سه سال تعیین گردید .