اختراع دستکش ضد سرمازدگی تکنولوژی جدید دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد طرح دستکش ضدسرمازدگی را در رویداد ملی عصر امید ارائه می کند.

فاطمه فخریان در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت: در بخش صنایع خلاق نمایشگاه رویداد عصر امید با طرح محصولی به نام دستکش ضدسرمازدگی حضور دارم، این دستکش ضدسرمازدگی هیچ گونه مشابه خارجی و ایرانی ندارد.

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزود: این دستکش با استفاده از پتانسیل بدن انسان و حذف عامل مضر که باعث سرمازدگی می شود، گرم شدن دست را در پی داشته و مانع سرمازدگی بافت انگشتان دست ها می شود و تکنولوژی به کار رفته در این دستکش کاملاً جدید است.

خاطرنشان می سازد : دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با بیش از 150غرفه فعال در نمایشگاه و رویداد ملی عصر امید از 8 تا 12 خرداد در مصلای تهران حضور دارد.