رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی خبر داد : اعتکاف 680 استاد و دانشجو در حرم مطهر رضوی

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان خراسان رضوی از اعتکاف 680 استاد ، دانشجو و نخبه از 27 تا 29 ماه مبارک رمضان در حرم مطهر رضوی خبر داد.

حجت الاسلام المسلمین دکتر جواد مهدوی نسب در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، با بیان اینکه بیستمین دوره اعتکاف حرم مطهر رضوی به مدت 3 روز از 27 تا 29 ماه مبارک رمضان در مسجد گوهرشاد حرم برگزار شد افزود: این مراسم به همت هیئت دانشجویی ودیعه الحسین با همکاری مجموعه دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان خراسان رضوی و با حضور 220 برادر و 460 خواهر (دانشجو و استاد) از دانشگاههای استان خراسان رضوی برگزار شد.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های استان خراسان رضوی عنوان کرد: معتکفان در این سه روز بیش از 12 ساعت در جلسات حلقه های بصیرتی و معرفتی با موضوعاتی چون : تفکر و خودشناسی، سبک زندگی، جریان اعتکاف و ثمره معنوی آن ، استکبارشناسی و استکبارستیزی شرکت کردند.

وی افزود : معتکفان همچنین در این سه روز از حضور و سخنرانی حجت الاسلام مستشاری و حجت الاسلام سرلک به عنوان سخنرانان مذهبی بهره بردند.

گفتنی است مراسم اعتکاف حرم مطهر رضوی هر سال در 13 رجب و ایام پایانی ماه مبارک رمضان در مسجد جامع گوهرشاد برگزار می‌شود.