نشست هم اندیشی اداره‌کل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایت منطقه ۸ با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی

مدیرکل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایت منطقه ۸ به همراه جمعی از کارکنان شاغل در این اداره کل، با دکتر محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، در ابتدای این نشست صمیمانه، جواد عارف مدیرکل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایت منطقه8،  از تلاش‌های جهادی دکتر مرادی و معاونین مربوطه در انجام وظایف و ماموریت های محوله تقدیر نموده و با بیان گزارشی مختصر گفت: " با وجود محدودیت‌های ایام کرونا و محدودیتهای موجود، اداره کل نظارت و بازرسی منطقه 8 در بازه زمانی سال‌های 1398 تا1400، تقریبا تمامی واحدها و مراکز استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی را مورد ارزیابی قرار داده و از این رهگذر به بانک اطلاعاتی جامعی از نقاط ضعف  و قوت واحدهای دانشگاهی در حوزه های مختلف آموزشی، دانشجوئی، فرهنگی، پژوهشی، اداری، مالی و ... دست یافته است، لذا در راستای انجام رسالت خود مبنی بر "حل مساله" و نه مچ گیری، آمادگی دارد تا این داده‌ها را با مسئولین استان، به اشتراک گذارد."

در ادامه روسای ادارات چهارگانه اداره کل نظارت و بازرسی گزارشی مختصر از ماموریت‌ها، وظایف، اقدامات و فعالیتهای دو ساله حوزه خود را ارایه نمودند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد، نیز ضمن تشکر از تلاشها و اقدامات موثر کارکنان اداره کل نظارت و بازرسی منطقه 8، بیان داشت: " کار خوب در مدیریت سه ویژگی باید داشته باشد: اول اینکه کار باید چالش داشته و یکنواخت نباشد. ویژگی دوم کار خوب، داشتن انگیزه درونی خوب است و سومین ویژگی کار خوب نیز داشتن بازخورد شایسته کار می‎‌باشد."

دکتر محسن مرادی افزود : " قطار در حال حرکت، را سنگ می‌زنند، و لذا خوب کار کردن در حوزه بازرسی و مغضوب نشدن، کار دشواری است زیرا ماهیت بخش اعظمی از بازرسی، شناسایی و بیان نقاط ضعف و کاستی‌های هر سازمانی است، لذا لازم است بازرسی ضمن رعایت دقت نظر در ارزیابی عملکرد واحدها و اشخاص حقیق و حقوقی آن، با رویکرد حل مساله، با قوت و جدیت به کار خود ادامه داده و به کمک مدیران و مسئولان دانشگاهی بیاید."

در پایان جلسه مقرر شد، جلسات هم اندیشی به صورت ماهانه تشکیل و دستاوردهای ارزیابی دوره‌ای از واحدهای دانشگاهی استان خراسان رضوی، به سمع و نظر دکتر مرادی برسد.