قهرمانی تکواندوکار دبستان سمای گلبهار

قهرمانی تکواندوکار دبستان سمای گلبهار در مسابقات انتخابی تیم ملی نونهالان
مریم جدی دانش آموز تکواندوکار دبستان دخترانه سمای شهر گلبهار در مسابقات انتخابی تیم ملی نونهالان ، قهرمان شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ، در این دوره از مسابقات که با حضور 90 نفر شرکت کننده در قالب 8 تیم دانش آموزی از شهرهای مختلف استان خراسان رضوی در قوچان برگزار شد ، مریم جدی با کسب چند پیروزی پیاپی در مبارزات خود و شکست حریفان ، توانست با اقتدار به مقام قهرمانی دست یابد و مدال طلای این دوره از مسابقات را از آن خود کند.
تیم گلبهار با حضور 7 دانش آموز در این مسابقات حضور پیدا کرد که از بین آنها 2 نفر صاحب مدال طلا و 4 نفر صاحب گردن آویز نقره شدند و در مجموع تیمی مقام دوم را کسب کردند.
روابط عمومی سما مشهد ، کسب این موفقیت را به دانش آموز مریم جدی و مسئولان مدرسه گلبهار تبریک می گوید.