برگزاري نشست صميمي دانشجويان ،‌كاركنان و فرزندان آنها ( ويژه خواهران ) در پارك خاتون مشهد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد ، روز گذشته نشست صميمي دانشجويان ،‌كاركنان و فرزندان آنها ( ويژه خواهران ) در پارك خاتون مشهد برگزار گرديد .

اين نشست كه با هدف هم افزايي ،‌مشاركت اجتماعي و آشنايي با مهارت هاي زندگي به همت امور بانوان دانشگاه آزاد اسلامي مشهد وبه مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه س برگزار گرديد مورد استقبال جمعي از اساتيد ، دانشجويان و همكاران قرار گرفت .

همچنين در ادامه اين نشست ها نيز ، جشن گراميداشت روز دختر با حضور اساتيد ، دانشجويان و كاركنان و فرزندان ايشان ( ويژه خواهران ) در روز يكشنبه 14 تيرماه ساعت 30/10 در سالن اجتماعات مجتمع علوم انساني برگزار خواهد شد .