دیدارمسئولين دانشگاه با خانواده شهدا به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس

به همت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد انجام شد:

دیدارمسئولين دانشگاه با خانواده شهدا به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي ومشهد به همراه رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي ومعاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با خانواده شهدا دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس و تجدید میثاق با آرمان‌های والای شهیدان؛ دكتر مسعود طاهري لاري سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي ومشهد، حجت الاسلام مهدوي نسب رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، دكتر يساقي معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و هيات همراه از خانواده شهيدان محمد حسن نظر نژاد، حسن قاسمي دانا(شهيد مدافع حرم)، حبيب الله واعظي، علي صادق زاده و مويديان جانبار 8 سال دفاع مقدس دیدارکردند.

در ابتداي هفته دفاع مقدس نيز دكتر هاشمي رئيس كانون بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي و دكتر رجايي پوررئيس كانون بسيج دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي نيز از مادر سردار شهيد كاوه عيادت كردند.

درپايان اين دیدارها با اهداء لوح تقدير و هدایایی از خانواده‌های شهیدان و شهيد زنده و جانباز 8 سال دفاع مقدس تجلیل بعمل آمد.