دکتر طهرانچی زنگ آغاز سال تحصیلی 98 را به صدا درآورد

با حضور در دبیرستان پسرانه سما 1 مشهدمقدس

دکتر طهرانچی زنگ آغاز سال تحصیلی 98 را به صدا درآورد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در دبیرستان پسرانه سما 1 مشهد مقدس زنگ آغاز سال تحصیلی 99-98 را به صدا درآورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیین بازگشایی و آغاز سال تحصیلی 99-98 مدارس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه در دبیرستان پسرانه سما 1 مشهد مقدس برگزار شد.

در این مراسم دکتر طهرانچی زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را با شعار طلوع مهر حسینی به صدا درآورد.

دکتر علی سروری مجد مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و امور استان ها، مهندس سیدمحمد بطحایی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه مراسم به ایراد سخنرانی پرداختند.

همچنین در مراسم بازگشایی آغاز سال تحصیلی جدید دکتر آزادیان دستیار ویژه رئیس دانشگاه، دکتر طاهری سرپرست موقت دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد و حجت‌الاسلام و المسلمین مهدوی نسب مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را همراهی کردند.