مراسم تكريم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد برگزار شد

مراسم تكريم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، این مراسم که با حضور حجت الاسلام ترابی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های استان خراسان رضوی، حجت الاسلام مهدوي نسب مسئول نهاد رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، معاونين و مديران در سالن شورا سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزارشد، دكتر مسعود طاهري لاري به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد معارفه و از زحمات دكتر سروري مجد در زمان تصدی این سمت قدردانی شد.

حجت الاسلام مهدوي نسب دراين مراسم با تسليت ايام شهادت امام حسين (ع)، از تواضع، اخلاق مداري، وقت گذاشتن و اهتمام به مسائل فرهنگي دكتر سروري مجد در دانشگاه تقدير كرد و ضمن حمايت از دكتر طاهري، براي وي آرزوي موفقيت نمود.

دكتر طاهري در اين مراسم اصل موفقیت یک محیط به‌ ویژه دانشگاه را همراهی و همدلی همه همکاران دانشگاهي اعم از اساتيد و كاركنان دانست و خواستار اين امر از سوي همكاران شد و گفت: دكتر سروري مجد يك شخصيت قرآني ، مدير و مدبر و باديانت است كه قطعا ما از كمك و ياري شان در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد همچنان بهره خواهيم برد.

دكتر سروري مجد نيز به معرفي تنظيم بودجه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد به عنوان منظم ترين، دقيق ترين و علمي ترين بودجه در سراسر دانشگاه از سوي دكتر طهرانچي اشاره كرد و افزود: اين موضوع علاوه براينكه افتخاري براي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد است، مسئوليت همه ما را براي محقق ساختن آن بيشتر مي كند.

وي تاكيد كرد: البته اين امربه بركت امام رضا(ع) و با مديريت جهادي، فداكارانه و شبانه روزي محقق مي شود.

دكترسروری مجد مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي شد.