بیانیه بسيج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در حمایت از انتصاب دکتر طاهری لاری

بسمه تعالي

قال الصادق (ع): من اراد الله به الخیر قذف فى قلبه حبّ الحسین ( ع ) وزیارته. امام صادق (ع) فرمود:  هر کس که خدا خیر خواه او باشد محبت حسین (ع) و زیارتش را در دل او مى ‏اندازد.

جناب آقاي دكتر طهرانچي رياست عاليه دانشگاه آزاد اسلامي

سلام عليكم

احتراماً، ضمن عرض تسليت ايام شهادت سيد و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين (ع) و آرزوي قبولي عزاداري‌ها، به استحضار مي‌رساند دانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهد با حدود 450 عضو هيات علمي به عنوان يكي از برترين واحدهاي دانشگاهي كشور، سهم قابل قبولي در توسعه علمي و فرهنگي كشور در نظام مقدس اسلامي و تحت زعامت ولي امر مسلمين حضرت امام خامنه اي حفظه الله داشته است. همچنين باتوجه به همجواري با مضجع نوراني امام هشتم شيعيان حضرت ثامن الحجج علي بن موسي الرضا (ع) واحد مشهد شايسته توجه ويژه است. خوشبختانه اين مهم در نگاه خاص حضرتعالي به اين واحد و واحدهاي دانشگاهي استان خراسان رضوي نيز به وضوح قابل مشاهده است. آنچه براي بسيج اساتيد و اعضاي هيات علمي استان و واحد مشهد مورد توجه بوده،اين است كه رياست استان و واحد مشهد فردي ارزشي و اخلاقي، داراي تجربه و دانش مديريتي لازم واز اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهد باشد كه ساختار دانشگاه را بشناسد، چه اينكه دراين واحد اين پتانسيل وجود داشته و دارد. خوشبختانه اين اتفاق در انتصاب اخير حضرتعالي در واحد مشهد و استان خراسان رضوي مورد مداقه قرار گرفته است.

لذا بسيج اساتيد و اعضاي هيات علمي واحد ضمن حمايت از سپردن مديريت به يد فرزندان شايسته و بومي اين استان و قدردانی از زحمات جناب آقای دکتر سروری مجد، حمایت کامل خودرا از انتصاب شایسته ي جناب آقاي دكتر مسعود طاهري لاري بعنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و استان اعلام و مراتب تقدیر و تشکر خود را از حضرتعالی ابراز می دارد.

اميدواريم با اين انتصاب حكيمانه توسط حضرتعالي در سايه الطاف الهي شاهد فصل جديدي از كار و تلاش دردانشگاه آزاد اسلامي استان و واحد مشهد باشيم و اين دانشگاه با سرعت بيشتر در مسير پيشرفت گام بردارد.

بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي مشهد مقدس