بیانیه جامعه اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در حمایت از انتصاب دکتر طاهری لاری

بسم الله الرحمن الرحیم

" ان الله یامرکم ان تودو الامانات الی اهلها : همانا خداوند شما را امر می کند که امانت ها را به اهل آن واگذار کنید. (النساء ، ۵۸  )"

محضر مبارک جناب آقای دکتر طهرانچی

ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی

با‌ سلام و احترام و آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون، همانگونه که مستحضرید تاکید بر به کارگیری افراد شایسته که یکی از مهمترین مصادیق امانات است در آیات قرآن و سخنان پیامبر و اهل بیت همواره به طور واضح نمود داشته است و سپردن مسئولیت به افراد شایسته می‌باشد که باعث ارتقاء و تعالی سازمان می گردد.

دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاوردهای مبارک انقلاب اسلامی ایران در عرصه علمی بوده که نقش مهمی را در رشد آموزشی و فرهنگی کشور از بدو تأسیس تاکنون ایفا کرده است و به عنوان امانتی بزرگ به دستان حضرتعالی سپرده شده است و مصداق امانتداری جنابعالی انتصاب افراد شایسته و توانمند در ریاست واحدها می باشد. انتصاباتی که برمبنای شایسته سالاری و عدم تاثیرپذیری از جریانهای سیاسی خارج دانشگاه و یا وابستگی‌های سببی و یا نسبی به متنفذین و اصحاب قدرت بوده و متکی بر استفاده از دانش و تجربه اساتید باشد.

انتخاب شایسته جناب آقای دکتر طاهری لاری که سوابق طولانی و ارزنده مدیریت در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سطوح مختلف مدیریت گروه، ریاست دانشکده، معاونت دانشگاه و ریاست دبیرخانه استان را در کارنامه خود دارد و فردی مورد وثوق و احترام همه اساتید و کارکنان می باشد به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مشهد انتخابی مبارک و میمون می باشد.

جامعه اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ضمن قدردانی از زحمات جناب آقای  دکتر سروری مجد، حمایت کامل خودرا از این انتصاب شایسته اعلام و مراتب تقدیر و تشکر خود را از حضرتعالی ابراز می دارد.

با عرض تبریک به جناب آقای دکتر طاهری لاری، امیدواریم ایشان با استفاده از ظرفیت عظیم اساتید و کارکنان، در راه اعتلا و پیشبرد اهداف دانشگاه موفق و موید باشند.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

جامعه اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد