مراسم عزاداری دهه اول محرم در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد

مراسم عزاداری دهه اول محرم در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد

دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با فرارسیدن ماه محرم سياه پوش شد و مراسم عزاداری اول تا هشتم محرم در اين دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، مراسم عزاداری دهه اول محرم در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد امسال هم مانند سنوات گذشته به همت نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي  و معاونت فرهنگي دانشجويي اين دانشگاه  برگزار شد.

مراسم سوگواری و عزاداری سیدالشهدا كه باحضور مسئولين، اساتيد، كاركنان و تعدادي از دانشجويان صبح ها در مسجد حضرت مهدي (عج) اين دانشگاه برگزار شد، حجت الاسلام مهدوي نسب رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و حجت الاسلام محتشمي مسئول دفتر فرهنگ اسلامي دانشكده فني مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در رابطه با خصوصيات و ويژگي هاي واقعه عاشورا سخنراني كردند و مداحان اهل بيت عصمت و طهارت نيز به ذكر مصيبت پرداختند.

اين مراسم هر روز با پذيرايي(صبحانه) يكي از دانشكده ها و ساير حوزه هاي دانشگاه پايان مي يافت.