برگزاری جلسه هماهنگی انعقاد تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با محيط زيست استان خراسان رضوي

جلسه مشترک مسئولان دانشكده علوم پايه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و مدير كل محيط زيست استان خراسان رضوي براي انجام مقدمات کار انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک برگزار شد.

‌‌‌‌‌‌‌به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، جلسه هماهنگی مقدمات کار انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و اداره كل محيط زيست خراسان رضوي با حضور مهندس همتی، مدیرکل محیط زیست استان خراسان رضوي و معاونين وي با رئیس دانشکده علوم پایه، مدیران گروه های زیست شناسی و شیمی و تعدادی از اعضای هیات علمی اين دانشکده برگزار شد.

در اين جلسه دكتر جاويد رئيس دانشكده علوم پايه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با اشاره به توانمندي ها و پتانسيل اين دانشكده ، گفت: آماده همكاري با اداره كل محيط زيست استان درزمينه هاي زيست شناسي و شيمي هستيم .

مهندس همتي مدیرکل محیط زیست استان نيز درادامه جلسه بر همكاري اداره محيط زيست با دانشگاه آزاد تاكيد كرد و خواستار انجام پروژه هاي مشترك با اين دانشگاه شد.

در اين جلسه راهکارهای همکاری های مشترک موضوعاتي مانند آلاينده هاي هوا، آلودگي آب استان، شناخت پوشش گياهي و جانوري بصورت علمي و ... مورد بررسي قرار گرفت.

گفتني است: بزودي در زمينه هاي فوق تفاهم نامه اي بين دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و محيط زيست استان منعقد خواهد شد.