از مهرماه امسال پروپوزالي خارج از سامانه پايش آزاد پذيرفته نمي شود

مسئول دبیرخانه برنامه های علمی دانشگاه آزاد اسلامی ؛
از مهرماه امسال پروپوزالي خارج از سامانه پايش آزاد پذيرفته نمي شود

مسئول دبیرخانه برنامه های علمی دانشگاه آزاد اسلامی از نپذيرفتن پروپوزال ها خارج از سامانه پايش آزاد از اول مهرماه سالجاري خبرداد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، کارگاه آموزشی ويژه روساي دانشكدها و مديران آموزشي و پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و معاونين علمي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي به همت دبیرخانه برنامه های علمی دانشگاه آزاد اسلامی به ميزباني واحد مشهد برگزار شد.

دکتر محمد علی اکبری مسئول دبیرخانه برنامه‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی هدف اصلي آموزش اين كارگاه را نزديك شدن دانشگاه به صنعت و جامعه و حل مشكلات آن برشمرد و گفت: طرح پایش آزاد گامی در راستای پژوهش هدفمند است چرا كه مديريت دانش منجر به توليد ثروت مي شود.

وي با بيان اينكه زبان دانشگاه با صنعت متفاوت است، یکی از دلایل مهم فاصله‌گرفتن صنعت از دانشگاه را عدم‌آگاهی صنایع از توانمندی‌های دانشگاه دانست و گفت: صنعتگران معتقدند كه آموزش دانشگاه براي جذب نيرو در صنعت كافي نيست، لذا دانشگاه بايد در راستاي نیازسنجی صنایع و جهت‌دادن فعالیت‌های دانشگاه در همان مسير گام بردارند تا موجب اشتغال و تولید و همراه‌شدن صنعت با دانشگاه ‌شوند.

وي با بيان اينكه این کارگاه آموزشی در راستای پیاده سازی و استقرار بخشی از برنامه پایش ( پژوهش اثر بخش یکپارچه شبکه ای ) اجرا مي شود، افزود: در سامانه پايش آزاد، نظام موضوعات و مسایل برنامه های علمی به عنوان موضوعات محوری پژوهش تحصیلات تکمیلی بيان شده است.

مشاور رئيس دانشگاه آزاد اسلامي، آموزش سامانه الکترونیکی مورد استفاده اساتید و دانشجویان در این برنامه به متولیان اجرایی واحد های دانشگاهی را ضروري دانست و گفت: از این پس تمامی فرایند های پژوهشی تحصیلات تکمیلی از طریق این سامانه صورت مي گيرد.

دكترعلي اکبری در خصوص مزیت های این سامانه افزود: از طریق این سامانه تمامی فرایند های مربوط به ثبت پروپوزال دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دیگر فرایند های اداری مربوط به پایان نامه ها ، طرح های پژوهشی، همایش ها و کارگاههای علمی به صورت متمرکز و الکترونیکی صورت می پذیرد.

وي با تاكيد براينكه از اول مهرماه امسال پروپوزالي خارج از سامانه پايش آزاد پذيرفته نمي شود، گفت: با راه اندازی و استقرار کامل این سامانه کلیه دانشجویان و اعضای هیأت علمی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی می توانند پس از ثبت نام در این سامانه از طریق کارتابل کاربری خود کلیه فرایند ها و امور مرتبط با پروپوزال و پایان نامه را انجام دهند.

دراين نشست رؤسای دانشكده ها و مديران آموزشي واحد مشهد در سالن اجتماعات سازمان مركزي واحد مشهد و معاونين علمي دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوي به صورت ويدئو كنفرانس به بيان دستاوردها و محصولات  دانش‌بنیان و ساير برنامه ها و مسائل خود در اين زمينه پرداختند.