مراسم بزرگداشت علامه محمد واعظ زاده خراسانی به همت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

همزمان با پنجمین سالگرد ارتحال علامه  محمد واعظ زاده خراسانی مراسم بزرگداشت آن استاد فقید عصر پنجشنبه دوم دی ماه به همت دانشگاه آزاد اسلامی و مشارکت آستان قدس رضوی و معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد در تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد.

در این مراسم محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ماموستا عبدالسلام کریمی مشاور رئیس جمهور در امور اهل سنت ، حجت  الاسلام دکتر عبدالکریم بی آزار شیرازی ، حجت الاسلام سید حامد علم الهدی مشاور رئیس دانشگاه آزاد در امور مذاهب اسلامی ، دکتر طائبی رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، دکتر ساکت مدیر مرکز آثار و مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی و حامد واعظ زاده خراسانی فرزند علامه محمد واعظ زاده خراسانی طی سخنانی به بیان مقام علمی و فرهنگی علامه سید محمد واعظ زاده خراسانی پرداختند.

همچنین در این مراسم از حجت الاسلام بی آزار شیرازی و دکتر محمد فاروق آشکار رئیس دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی مرکز خواف و دکتر محسن کرمی رئیس دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه توسط دکتر طهرانچی تقدیر شد.

علاوه بر اندیشمندان حوزه و دانشگاه ، دکتر پارسانیا عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و روسای واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این مراسم حضور داشتند.