امروز؛ پایان مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته ۱۴۰۰ رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته ۱۴۰۰ رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی امروز چهارشنبه ۲۴ شهریورماه به پایان می رسد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی امروز چهارشنبه مورخ 24 شهریور پایان می یابد.

کلیه داوطلبان حاضر در جلسه رشته های تکنولوژی اتاق عمل، بهداشت عمومی، علوم آزمایشگاهی و مامایی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر 20 محل اقدام کنند.

نتایج انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته 1400 دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان شهریور اعلام خواهد شد.