آیین اختتامیه دادگاه مجازی «محاکمه عاملان ترور شهید حاج قاسم سلیمانی» در مشهد برگزار شد

همزمان با فرا رسیدن اعیاد بزرگ قربان وغدیر آیین اختتامیه دادگاه مجازی «محاکمه عاملان ترور شهید حاج قاسم سلیمانی» با رعایت پروتکل های بهداشتی در مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، در این جلسه که در محل مرکز گردشگری پدیده شاندیز مشهد برگزار شد، حجت الاسلام موحدی راد، مسئول فرهنگی دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و دبیر اجرایی دادگاه مجازی «محاکمه عاملان ترور شهید حاج قاسم سلیمانی» ، در سخنان کوتاهی ضمن تشکر از حاضرین به روند برگزاری دادگاه پرداخت ودر ادامه هر کدام از میهمانان به صورت مختصر به بیان دیدگاههای خود پرداختند.

در این مراسم دکتر یساقی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و دکتر زاهدیان رییس دانشکده حقوق این دانشگاه نیز ضمن تشکر از عوامل اجرایی این دادگاه به بیان باز تاب های گسترده این رویداد فرهنگی و سیاسی در بعد ملی پرداختند.

گفتنی است نخستین دادگاه مجازی محاکمه عاملان ترور شهید حاج قاسم سلیمانی در روز 19 اسفند 99  با حضور رییس کل دادگستری خراسان رضوی، دادستان مشهد، قضات، وکلا، دانشجویان حقوق و دیگر مسؤولان در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.