ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تا ۸ مرداد ادامه دارد

زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته مهرماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی پیوسته  نیمسال اول سال 1400  از (شنبه 26  تیرماه) آغاز و تا روز جمعه (8 مرداد ماه) ادامه خواهد داشت.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http://azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط، با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.