رونمایی از پویش ملی نامه به رئیس جمهور سیزدهم در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

آیین رونمایی از پویش ملی نامه ایرانیان به رئیس جمهور سیزدهم با همکاری بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و خراسان رضوی و بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، آیین رونمایی از پویش ملی نامه ایرانیان به رئیس جمهور سیزدهم با همکاری بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و خراسان رضوی و بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی طی برنامه ای مشترک با حضور رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.

در این مراسم دکتر محمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و معاون آموزشی سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر مسعود طاهری لاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و حجت الاسلام مهدوی نسب رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی به تبیین اهمیت انتخاب اصلح در انتخابات 1400  و ضرورت بستر سازی برای تحقق مشارکت حداکثری مردم پرداختند.