• صفحه اصلى
  • اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی تاکید کرد : بسیج اساتید، شاخص‌های انتخاب اصلح را به دانشگاهیان معرفی کند

چاپ ایمیل

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در جمع استادان بسیجی این دانشگاه گفت: تمام اقداماتی که در بحث انتخابات انجام می دهیم، زمینه سازی برای مشارکت حداکثری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، دکتر مسعود طاهری لاری در نخستین نشست شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی،  بسیج را نهاد مقدس و ارزشمند دانست و افزود : همه ما مسئولین در هر رده‌ای که هستیم باید حامی بسیج باشیم تا این نهاد مقدس همچنان رشد کند و پویا باشد.

وی با تبریک سالگرد آزادسازی خرمشهر ، عنوان کرد: آزادسازی خرمشهر یک پدیده بی نظیر بود. حماسه مقاومتی که از رزمندگان اسلام در خرمشهر دیدیم در حال حاضر و در سطح کلان در فلسطین در حال وقوع است. حضرت امام فرمودند: خرمشهر را خدا آزاد کرد. این نشان دهنده این است که الطاف خدا باعث شد خرمشهر آزاد شود. آزادسازی خرمشهر از دستاوردهای انقلاب است و باید از آن حفاظت کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری ، تاکید کرد: در موضوع انتخابات باید فعالانه برخورد کنیم، بسیج اساتید و بسیج دانشجویی ، شاخص‌های انتخاب اصلح را به دانشگاهیان معرفی کنند. تمام اقداماتی که ما انجام می‌دهیم زمینه سازی برای مشارکت حداکثری در انتخابات است و این جزء وظیفه ماست. دانشگاه به هیچ عنوان اجازه ندارد که به نفع شخص خاصی تبلیغ کند. ما باید تلاش کنیم در چارچوب قانون شاخص‌های اصلی را معرفی کنیم و این کار را با تمام قوا انجام می دهیم.

وی با تبریک سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد را مدیون تلاش کارکنان اساتید و دانشجویان دانست و با بیان اینکه "ما به هیچ عنوان به وضع موجود راضی نیستیم" افزود:  این جزء استراتژی ماست و به دنبال تحول هستیم. تحول رو به جلو و تحولی که پیامدهای ارزشمند و مثبتی برای دانشگاه داشته باشد. در این تحول بسیج اساتید به ما کمک کند.

دکتر طاهری لاری با اشاره به عملکرد موفق دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در یک سال اخیر اظهار کرد: ما با وجود مشکل در نقدینگی در سال گذشته از شهریور ماه تا اسفند ماه تمام مطالبات کارکنان و اساتید بازنشسته را در سطح استان پرداخت کردیم.

وی افزود : یکی دیگر از موفقیت های ما دریافت مجوز استاندارد آزمایشگاه رازی دانشکده علوم است که در سطح کشور جزء ۳ دانشگاه برتر بودیم که توانستیم این مجوز را دریافت کنیم و در حال عقد تفاهم‌نامه با سازمان ها هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ماموریت درآمدزایی را در کنار مأموریت آموزشی عنوان و افزود: در سطح استان تجهیزات آزمایشگاهی فراوانی داریم یکی از کارهای ما استفاده بهینه از تجهیزات آزمایشگاهی واحدهای سطح استان است. دارایی های غیر مولد را به دارایی های مولد تبدیل می کنیم. این یکی از سیاست‌های ماست و به طور جد پیگیر هستیم.

وی دریافت مجوز کنسولی درجه 2 برای دانشجویان بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی مشهد را یکی دیگر از موفقیت ها عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۲۶۴۸ دانشجوی بین‌الملل داریم که بالاترین آمار دانشجویان بین الملل را در سطح دانشگاه‌های استان به خود اختصاص دادیم. در حوزه بین الملل تا به حال کنسولی نداشتیم. دانشجویان برای انجام امور خود به دانشگاه فردوسی مراجعه می‌کردند ولی با پیگیری‌های مستمری که انجام شد مجوز کنسولی درجه ۲ را دریافت کرده ایم و از این پس دانشجویان بین الملل برای انجام امور خود به دانشگاه فردوسی مراجعه نخواهند کرد.

طاهری لاری با اشاره به آزمون مصاحبه دکتری گفت: مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی یک کار کشوری است اما با توجه به ظرفیت های حوزه فناوری ، این کار به واحد مشهد واگذار شد و تاکنون حدود۳۱ هزار جلسه مصاحبه دکتری برگزار کردیم و در این زمینه موفق عمل کردیم. با توجه به تجربه موفقی که داشتیم جلسات مصاحبه دکتری امسال نیز به واحد مشهد واگذار شده.

وی همچنین افزود: در حوزه فناوری اطلاعات ، سامانه پاسخگویی غیر حضوری و مجازی با چهار زیر سیستم برای اولین بار در کشور، در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد طراحی و راه اندازی شده که به زودی فعال خواهد شد. دانشجویان در این زمینه مراجعه حضوری به دانشگاه نخواهند داشت.

دریافت مجوز و راه اندازی سرای نوآوری هوشمند و سلامت ، کسب جایگاه سطح یک مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی کشور توسط مرکز رشد واحد مشهد در بین ۱۳۰ واحد دانشگاهی، کسب جایگاه خوب کشوری در دوره بینش مطهر و رتبه اول کشور در جشنواره حماسه تا حماسه ، از دیگر موفقیت هایی بود که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در این جلسه به آن اشاره کرد.

وی همچنین با اشاره به درآمدزایی غیر شهریه ای گفت: کارگروه درآمدهای غیرشهریه ای در سطح استان راه اندازی کردیم و در این زمینه اخیرا با سازمان نظام مهندسی در خصوص آموزش های کوتاه مدت تفاهم نامه امضا کردیم.