سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی : توسعه اکوسیستمی برای حل نیازهای فناورانه هر منطقه، مأموریت جدی دانشگاه آزاد اسلامی است

دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: توسعه اکوسیستمی برای حل نیازهای فناورانه هر منطقه مأموریت جدی دانشگاه آزاد اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در نشست رؤسای پارک های علم و فناوری که صبح امروز در سالن حافظ دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی قریب به 400 واحد دانشگاهی در نقاط مختلف کشور دارد و براین اساس مأموریت متفاوتی را تحت عنوان کمک به توسعه منطقه ای و حل مشکلات و نیازهای مردم تعریف کرده است.

وی با تأکید بر اینکه توسعه اکوسیستمی برای حل نیازهای فناورانه هر منطقه مأموریت جدی دانشگاه آزاد اسلامی است، اظهار داشت: این دانشگاه به دلیل حضور در مناطق مختلف کشور و همچنین تعامل سازنده مسئولان دانشگاهی با مسئولان شهری به جد پیگیر نیازهای مردم در حوزه فناوری است.

دکتر دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه در بیش از 30 واحد دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری ایجاد شده است، افزود: سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ترکیبی از شتاب دهنده ها، مراکز رشد و پردیس شرکت های فناور است که به صورت تخصصی شکل می گیرد. سراهای نوآوری کیف و کفش چرم، مبل و منبت، کاشی و ... از نمونه های سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور است.

سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: 22 هیأت ارزیابی بر پایه اساتید فناور دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده است که وظیفه ارزیابی و بررسی طرح های کلان پیشنهاد شده به دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده دارند.

وی از شکل گیری و صدور مجوزهای لازم صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: این صندوق تا شهریورماه 1400 حداقل باید دارای سرمایه 250 میلیارد تومانی باشد که بتواند به عنوان یک المان پشتیبانی کننده عمل کند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی تصریح کرد: نگرش دانشگاه آزاد اسلامی را ملی کردیم و ارتباطات بسیار خوبی بین سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه های دولتی حاکم است.

وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید بتواند بستر و میزبانی برای کل اکوسیستم فناوری شهرها و استان های مختلف کشور باشد که این موضوع قطعاً باعث رشد و ارتقای فناوری کشور نیز خواهد شد.