تقدیر خبرگزاري آنا از عملکرد روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

مدیر عامل خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا) با ارسال نامه ای به رییس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ، از عملکرد روابط عمومی این دانشگاه در ارتباط موثر با اين خبرگزاري قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، مرتضی خلفی زاده در این نامه ، با اشاره به تعامل مطلوب نماینده و رابط خبرگزاری آنا در پوشش اخبار دانشگاهی و مساعدت در تولید محتوا با هدف نشر فعالیت ها و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و خراسان رضوی، از تلاش ها و خدمات یک ساله كليه همکاران روابط عمومی این واحد دانشگاهی قدردانی کرد.
گفتنی است: روابط عمومی دانشگاه با هدف اطلاع رسانی ، معرفی ظرفیت ها و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی و ارتقای جایگاه این دانشگاه در میان افکار عمومی جامعه، با تولید و انتشار دهها خبر و گزارش به صورت روزانه در رسانه های مختلف دانشگاه شامل سایت مرکز خبر ، سایت اصلی دانشگاه ، پیام رسان ها  و شبكه هاي اجتماعي اينستاگرام ، تلگرام ، واتس اپ ، بله ، روبيكا ، ايتا ، آپارات ، فیسبوک  و  ...  با بیش از 40 هزار دنبال کننده و همچنین خبرگزاری های سراسری ، استانی ، صدا و سیما و جرايد ، خدمات شایسته ای به دانشجویان و مخاطبان خود ارائه می نماید.