طي مراسمي، از بانوان شاغل در دانشكده فني و مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد تجليل شد

همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و به مناسبت روز زن ، طي مراسمي از بانوان شاغل در دانشكده فني و مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد تجليل شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي، در اين مراسم كه با حضور دكتر آذرنوش رئيس دانشكده فني و مهندسي ،‌دكتر نيازي معاون آموزشي اين دانشكده و حجت الاسلام بابازاده رئيس اداره فرهنگي و دانشجويي دانشكده برگزار شد،‌ شخصيت والاي حضرت فاطمه زهرا(س) از ابعاد حسبي و نسبي مورد بررسي قرار گرفت و با مهم شمردن نقش موثر و انكارناپذير زنان در جامعه امروز و از سوي ديگر وظايفي كه در خانواده بر عهده آنان است  بر الگوپذيري زنان از شخصيت والاي حضرت زهرا(س) تاكيد شد.

در پايان براي پاس داشت مقام زن و مادر، با اهداي هدايايي ‌از زحمات بانوان شاغل در دانشكده فني و مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد تجليل شد.

اين مراسم به همت اداره فرهنگي و دانشجويي دانشكده مهندسي برگزار شد.