آزمون جامع كتبي دانشجویان دكتري دانشگاه آزاد اسلامي شرق كشور با مرجعیت خراسان رضوي برگزار شد/ آزمون شفاهي تا 8 بهمن ادامه دارد

معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی گفت: 353 دانشجوي دكتري دانشگاه آزاد اسلامي شرق کشور، شامل استا نهای خراسان بزرگ و سیستا ن وبلوچستان با مرجعیت خراسان رضوی آزمون در آزمون جامع کتبی شركت كردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان رضوي،‌دكترمهدی يعقوبی درخصوص نحوه برگزاري آزمون جامع دکتری در استان خراسان رضوی اظهار کرد:  در شرق کشور، شامل استا نهای خراسان و سیستا ن وبلوچستان با مرجعیت خراسان رضوی امتحان کتبی در هفته گذشته به صورت مجازی برگزار شد. هفته جاري نیز امتحان شفاهی به صورت مجازی و توسط هر استان برگزار خواهد شد و تا 8 بهمن ادامه خواهد داشت.

معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی ادامه داد: 353 دانشجو در چهار استان آزمون خواهند داد. این دانشجویان 29 و 30 دي در امتحان کتبی مشترک بین استا نها شرکت کردند و دوم بهمن نیز امتحان کتبی غیرمشترک چهار استان برگزار شد.