اعلام جزئيات آزمون جامع دكتري تخصصي نيمسال اول 1400-99 منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي (استان هاي خراسان رضوي ،‌شمالي، جنوبي و ‌سيستان و بلوچستان)

جزئيات ارزيابي جامع دكتري تخصصي نيمسال اول 1400-99 منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي  اعلام شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي،‌بر اين اساس،

ارزیابی جامع نیمسال اول در دوبخش کتبی و شفاهی (غیرحضوری) برگزار می شود.

سامانه برگزاری ارزیابی جامع به زودی معرفی می شود.

تاریخ امتحان کتبی (غیرحضوری) 29 و 30 دیماه و 1 بهمن می باشد (جدول زمانبندی امتحانات در ادامه آمده است(

امتحان کتبی برای هر داوطلب در یک روز و در 3 بازه امتحانی (8:30، 11:00 و 15:00) برگزاری می شود.

قسمت شفاهی ارزیابی جامع در تاریخ 4 لغایت 9 بهمن مطابق برنامه ای که از طرف واحد دانشگاهی اعلام می شود برگزار خواهد شد.

جدول زمان بندي برگزاري ارزيابي جامع دكتري تخصصي منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي نيمسال اول 1400-99