ارائه بن اعتباري خريد كتاب وي‍ژه اعضاي محترم هيئت علمي و دانشجويان گرامي در نخستين نمايشگاه مجازي كتاب تهران

«خانه کتاب و ادبیات ایران» به نمایندگی از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، در «نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران» اقدام به توزیع بن اعتباری خرید برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان سراسر کشور نموده است.

دانشجويان و اعضاي هيئت علمي مي توانند با مراجعه به سامانۀ ثبت نام«یارانۀ اعتباری خرید کتاب» به آدرس https://bon.tibf.ir/  نسبت به ثبت نام و خريد كتاب اقدام نمايند.

خرید کتاب از ناشران به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه فوق صورت می­ گیرد.

یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) به صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص می ­یابد، لذا برای ثبت نام نیاز به واریز وجه نیست.

با توجه به بودجۀ اختصاص یافته و سقف اعتباری تعیین شده برای هراستان، اولویت ثبت نام با متقاضیانی است که زودتر ثبت نام کرده اند. بدیهی است پس از تکمیل ظرفیت و اعتبار استان، امکان ثبت نام متقاضیان جدید نخواهد بود.