اطلاعیه اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه در خصوص غیرفعال شدن سامانه نرم افزاری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از ساعت ۱۶ روز سه شنبه 9 دی ماه

قابل توجه اساتید ، کارکنان و دانشجویان محترم

طبق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه، در ساعت ۱۶ روز سه‌شنبه ۹۹/۱۰/۹ سامانه نرم‌افزاری واحد مشهد غیرفعال خواهد شد و از زمان مذکور فعالیت‌های مختلف مانند ثبت نمره، پرداخت شهریه و ... در سامانه امکان‌پذیر نخواهد بود.

لذا همکاران محترم و دانشجویان گرامی لطفا قبل از زمان یادشده، کارهای مورد نظر خود را درسامانه انجام دهند.

پس از تاریخ ذکرشده در یک فرایند چندروزه انتقال اطلاعات به سامانه آموزشیار انجام خواهد شد و بعد از آن سامانه آموزشیار به طور کامل جایگزین سامانه قبلی خواهد شد.

لازم به ذکر است سامانه کلاس‌های مجازی همواره فعال است و کلاس‌ها بدون وقفه برگزار می گردد.

اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی مشهد