پیش شماره «قیام قلم» اولین نشریه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی منتشر شد

همزمان با چهل و یکمین سالگرد تاسیس بسیج مستضعفین، پیش شماره اولین نشریه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با عنوان قیام قلم ، با مدیر مسئولی دکتر مصطفی رجایی پور و سردبیری دکتر علی جاوید منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، در ابتدای این نشریه ، با قلم دکتر علی جاوید سردبیر این نشریه آمده است: «در آستانه ورود به پنجمین دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی و صدور بیانیه گام دوم انقلاب توسط رهبر فرزانه جمهوری اسلامی، شاهد اتفاقاتی در منطقه و در کشور عزیزمان بوده ایم که هریک جای واکاوی و تحلیل جدی دارد. نقش برآب شدن اهداف شوم استکبار جهانی برای منطقه با وقوع پیروزی های محور مقاومت در عراق و سوریه و لبنان، تغییر در موازنه قوا در کشور یمن، پیشرفت های قابل توجه در صنایع دفاعی و موشکی کشور عزیزمان، اعمال شدیدترین تحریم های سخت و ظالمانه بر ایران، ترور شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس، مشاهده سوء مدیریت در برخی مراکز تصمیم گیریِ کشور، و انتظار مردم و رهبری به تشکیل دولت جوان انقلابی در سال 1400، همگی مؤید لزوم حضور بیش از پیش و تأثیرگذار اساتید دانشگاه در عرصه های مختلف تصمیم گیری و تصمیم سازی کشور است.

با عنایت به این وظیفه خطیر، باور داریم بسیج اساتید به عنوان بازوی توانمندِ علمی سازمان بسیج مستضعفین، و به پشتوانه دانش و تعهد اساتید فرهیخته دانشگاه می تواند بانگاهی دقیق به تاریخ چهل و دو ساله انقلاب و سرلوحه قراردادنِ بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان منشور راهبردی آینده نظام، تهدیدها را شناسایی نماید و فرصت ها را دریابد، وسهم خود را در تحقق تمدن نوین اسلامی ایفا نماید.

این مهم میسر نمی گردد مگر استفاده از ظرفیت های موجود؛ که بی تردید یکی از مهم ترین ظرفیت ها، فضای رسانه است. در ماهنامه قیام قلم، که به عنوان "نشریه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی" در هفته مبارک بسیج پیش شماره آن منتشر گردید، تلاش خواهیم کرد با نشر مطالب تحلیلی استادان و اندیشمندان در حوزه های مختلف علمی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی به بخشی از وظایف دانشگاهی خود جامه عمل بپوشانیم.در این مسیر، منتظر حضور یکایکِ استادان علاقه مند به پیشرفت ایرانِ اسلامی خواهیم بود.»

این پیش شماره که به روح بلند دانشمند بسیجی، شهید دکتر فخری زاده تقدیم شده است، به زودی در تعداد محدود به چاپ خواهد رسید.