سامانه پاسخگویی مجازی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد راه اندازی شد

سامانه پاسخگویی مجازی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد راه اندازی شد

به اطلاع دانشجویان و اساتید محترم می رساند :

پیرو تصمیم ستاد ملی و استانی کرونا مبنی بر اعمال محدودیت و با توجه به تعطیلی دوهفته ای فعالیت های حضوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تا 14 آذرماه و ممنوعیت حضور دانشجویان و اساتید در دانشگاه، با دستور ریاست محترم دانشگاه و با تلاش همکاران محترم حوزه های مختلف دانشگاه ،جهت پاسخگویی سریع و صحیح به دانشجویان عزیز  ( در ایام خاص تعطیلی دوهفته ای فعالیت های حضوری ) سامانه پاسخگویی مجازی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد راه اندازی شد.

این گروه دوطرفه می باشد و فقط در ساعت های ۹ الی ۱۴ فعال خواهد بود .

دانشجویان عزیز می توانند سوالات مهم و ضروری خود را در این سامانه پاسخگویی ، مطرح تا همکاران ما پاسخگوی آنان باشند.

امید است بتوانیم قدمی مثبت در جهت رسالت پاسخگویی و تکریم دانشجویان محترم برداشته باشیم .

آدرس لینک کانال رسمی پاسخگویی مجازی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد :   https://t.me/azad_pasokhgoo

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی