بيانيه بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي در پي هتك حرمت رييس جمهور فرانسه به پيامبر اعظم ص

بسمه تعالی

" آنانكه كه دم از آزادي بيان و حقوق بشر مي زنند، چگونه به پيامبر اعظم اسلام، عصاره اخلاق و خوبي هاي بشري توهين مي نمايند...؟"

در پي اظهارات كفرآلود اخير مكرون نسبته به ساحت مقدس حضرت محمد مصطفي (ص) بسيج اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان رضوي بيانیه اي به شرح زير صادر نمود:

🔹 یرِیدُونَ لِیُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ اللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ «سوره صف، آیه ۸»

آنان تصمیم دارند که نور خدا را با دهان‌ها (و سخنان و افتراها) ی خود خاموش کنند، در حالی که خداوند کامل کننده نور خویش است، هر چند کافران ناخشنود باشند.

اظهارات سخیف مكرون رئيس جمهور ضد بشر فرانسه نشان داد كه آنانكه دم از آزادي بيان و حقوق بشر مي زنند، هيچ بويي از آزادگي و جوانمردي نبرده اند.

توهين اين مقام حقير فرانسوي به ساحت پيامبر اعظم (ص) كه خود عصاره اخلاق، خوبي ها و فضائل است بارديگر نقاب از چهره ضد بشري مقامات اروپايي و آمريكايي برداشته و نشان داد كه چگونه به نام آزادي بيان چهره كريه خود را پوشانده واعمال پليد خود را بزك كرده و به خورد مردم مي دهند. حمایت او ازاین اقدام موهن نشریه های فرانسوی به بهانه آزادی عقیده حاکی از ضعف منطق و برهان و فقر فکری آنان در مقابل مکتب پیامبر اعظم(ص) و عصبانیت آنان از موج گرایش به اسلام است.

🔸بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی هرگونه اهانت و بی احترامی به پیامبران الهی خصوصا خاتم آن‌ها رسول مکرم اسلام را که پروژه ای شکست خورده اما شتاب دهنده به افول گریز ناپذیر آمریکا ورژیم صهیونیستی به شمار می رود را محکوم کرده و اعتراض و خشم خود را ابلاغ می کند و باعزمی راسخ نسبت به تبیین حقایق وروشنگری نقشه های شوم دشمنان برای عموم مردم در جهت هدایت جامعه،ثابت قدم بوده و از همه مسلمانان جهان می خواهد که با اعتراض همه جانبه خشم ونفرت خود را نسبت به این سیاست های پلید اسلام ستیزی اعلام کنند.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی