دکتر سنجر موسوی: بیست و دومین دوره آزمون صلاحیت‌های بالینی برگزار شد/شرکت 30 دانش آموخته دراین آزمون

معاونت علوم پزشکی دانشگاه ازاد اسلامی مشهد خبر داد :

معاونت علوم پزشکی دانشگاه ازاد اسلامی مشهد از برگزاری دومین آزمون صلاحیت بالینی (OSCE) پسا کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، دکتر سنجر موسوی معاون علوم پزشکی دانشگاه ازاد اسلامی مشهد با اعلام این خبر افزود: بيست و دومين دوره آزمون كشوري صلاحيت باليني پايان دوره پزشكي همزمان با ساير دانشگاه هاي علوم پزشكي در بيمارستان ٢٢ بهمن واحد مشهد برگزار شد.

وی با بیان اینکه آزمون آسکی یک آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی است که به صورت عینی در ایستگاه‌های مختلفی که سازماندهی شده، انجام می‌شود، اظهار داشت: اين آزمون با رعايت كليه پروتكل هاي بهداشتي و اصول فاصله گذاري اجتماعي در دوره همه گيري كرونا با حضور ٣٠ نفر از دانش اموختگان پزشكي، ١٥ نفر از اساتيد و ١٠ نفر عوامل اجرايي و پشتيباني برگزار شد.

دکتر سنجر موسوی با قدردانی از تیم اجرايي این آزمون برای تدارك تمهيدات لازم، آرامش خاطر و رضايت شركت كنندگان از شرايط ايمن این آزمون را از نقاط قوت آن عنوان کرد.