امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای ثبت‌نام نقل و انتقال واحد دانشگاهی خود برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تا ساعت 24 امشب فرصت دارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ ، امروز (یکشنبه 5 مرداد) به پایان می‌رسد.

متقاضیان می‌توانند تا ساعت 24 امروز یکشنبه 5 مردادماه به سامانه منادا به نشانی http://monada.iau.ir مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.

با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا و به منظور رضایت دانشجویان و جلوگیری از تردد بی‌مورد و خطرات ناشی از آن، تنها به درخواست‌هایی که از طریق سامانه «منادا» ثبت شود، رسیدگی خواهد شد.

تمامی مراحل و فرایند رسیدگی به درخواست‌های نقل و انتقال دانشجویی از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است و متقاضیان باید از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی خودداری کنند.

لازم به ذکر است مهلت تمدید ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی پس از 5 مردادماه تمدید نخواهد شد.