برگزاری آزمون زبان انگلیسی EPT تیرماه دانشگاه آزاد اسلامی لغو و به زمان دیگری موکول شد

با توجه به شیوع ویروس کرونا طی روز‌های اخیر و اعمال محدودیت در برخی از استان‌های کشور زمان برگزاری آزمون زبان انگلیسی EPT تیرماه دانشگاه آزاد اسلامی به زمان دیگری موکول شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آزمون زبان انگلیسی EPT تیرماه دانشگاه آزاد اسلامی که مقرر شده بود در روز جمعه 27 تیر ماه برگزار شود به زمان دیگری که متعاقباً اعلام خواهد شد، موکول شد.

با توجه به شیوع ویروس کرونا طی روز‌های اخیر و اعمال محدودیت در برخی از استان‌های کشور و درخواست‌های واصله به مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به اطلاع داوطلبان آزمون زبان انگلیسی تیرماه دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند این آزمون که پیش از این مقرر شده بود در روز جمعه 27 تیر ماه برگزار شود به زمان دیگری که متعاقباً اعلام خواهد شد، موکول شد.