اطلاعيه / قابل توجه دانشجويان دكتراي تخصصي دانشگاه آزاد خراسان رضوي

قابل توجه دانشجويان دكتراي تخصصي دانشگاه آزاد خراسان رضوي

با توجه به شيوع ويروس كرونا و صدور بخشنامه شماره 13555/30 مورخ 15/04/1399 بدينوسيله آخرين تغييرات و شرايط شركت درارزيابي جامع مرداد 99 را بشرح ذيل به اطلاع مي رساند :

1-تاريخ آزمون جامع از 4/5/99 و 5/5/99 به تاريخ هاي 11/5/99 و 12/5/99 با توجه به رشته تحصيلي در جداول پيوست اعلام  مي گردد.

2-براساس بخشنامه مذكور دانشجويان هر واحد دانشگاهي مي توانند درواحد دانشگاهي محل تحصيل و يا در  واحد دانشگاه آزاد اسلامي (محل سكونت) درآزمون كتبي شركت نمايند. بنابراين دانشجويان محترم بايد حداكثر تا تاريخ 22/4/99 از طريق واتساب محل مورد نظر براي برگزاري آزمون كتبي را با درج اطلاعات شامل نام و نام خانوادگي ، شماره دانشجويي ، رشته تحصيلي ، شهر محل تحصيل و واحد دانشگاهي مورد نظر جهت برگزاري آزمون كتبي ، به شماره 09215124071 به آدرس     اطلاع دهند . بديهي است چنانچه اين امرتا تاريخ مذكور صورت نگيرد، محل آزمون كتبي واحد مشهد خواهد بود و طبق جدول اعلام شده آزمون در روز مورد نظر برگزار مي گردد وايندسته از دانشجويان بايد براي شركت در ارزيابي كتبي در تاريخ اعلام شده بر اساس رشته تحصيلي به حوزه امتحاني واحد مشهد مراجعه نمايند . ضمنا تاريخ امتحانات كتبي در هر واحد دانشگاهي بر اساس زمانبندي اعلام شده يعني روزهاي 11/05/99 و 12/05/99 و با توجه به رشته تحصيلي دانشجو خواهد بود .

3-لازم است دانشجوياني كه تمايل دارند آزمون كتبي ايشان درساير واحدهاي دانشگاهي خارج از استان برگزار گردد علاوه بر اطلاع رساني تا تاريخ 22/4/99  از طريق واتساپ به شماره 09215124071  به آدرس http بايدبه سايت Azmoon99.iau.ac.ir نيز مراجعه و نسبت به ثبت درخواست خود تا تاريخ 25/4/99 اقدام نمايند.

4-توزيع كارت ورود بجلسه آزمون براي دانشجويان متقاضي شركت دراين آزمون درواحد مشهد درروزهاي چهارشنبه 8/5/99 و شنبه 11/5/98 از ساعت 8 الي 14 خواهد بود و دانشجوياني كه درساير واحد هاي دانشگاهي آزمون كتبي را برگزار مي نمايند  لازم است بجاي كارت ورود بجلسه، كارت دانشجويي و كارت ملي را به همراه داشته باشند .

5-آزمون بخش شفاهي ارزيابي جامع از تاريخ 12/5/99 لغايت 16/5/99 توسط گروههاي آموزش واحد محل تحصيل دانشجويان به صورت غير حضوري (مجازي ) برگزار مي گردد و دانشجويان جهت اطلاع از تاريخ و ساعت دقيق و نحوه ارتباط غير حضوري جهت شركت درجلسه شفاهي بايد با مديران محترم گروههاي آموزشي خود درارتباط باشند، ضمن اينكه واحدهاي دانشگاهي استان اطلاعات مورد نياز را درسايت واحد دانشگاهي اطلا ع رساني خواهند نمود .جهت اطلاع، آزمون شفاهي كه بصورت غير حضوري برگزار مي گردد ضبط گرديده و فايل آن نگهداري خواهد شد .

-مقرراست نتايج نهايي ارزيابي جامع درتاريخ 1/6/99 توسط واحد دانشگاهي محل تحصيل اطلاع رساني شود .

- درصورت هرگونه ابهام با واحد دانشگاهي محل تحصيل تماس حاصل فرمائيد.

آمار دانشجويان ارزيابي جامع دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي مرداد ماه 99 - شنبه 11/05/1399

آمار دانشجويان ارزيابي جامع دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي مرداد ماه 99 - یکشنبه 12/05/1399

ستاد برگزاري ارزيابي جامع استان خراسان رضوي