اطلاعیه مهم در خصوص برگزاری آزمونهای پایان ترم مقاطع مختلف تحصیلی

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد طی اطلاعیه ای اعلام کرد:

با توجه به شرایط هشدار در شهر مشهد و همچنین عدم امکان اجرای پروتکل های اعلام شده در زمینه آزمونها از طرف ستاد کرونا در مشهد،

۱- کلیه آزمونهای تخصصی مقاطع کارشناسی و کاردانی که می بایست حضوری برگزار می شد، از شنبه ۳۱ خرداد مطابق برنامه امتحانی و در تاریخ های اعلام شده بصورت مجازی برگزار می گردد.

۲- کلیه آزمونهای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مطابق برنامه امتحانی اعلام شده بصورت مجازی برگزار می گردد.

۳- کلیه دروس عمومی و پیش دانشگاهی مقاطع کارشناسی و کاردانی مطابق برنامه امتحانی اعلام شده مجازی برگزار می گردد.

۴- امتحانات حضوری(دروس تخصصی مقاطع کارشناسی و کاردانی) که در فاصله ۳/۲۴ تا ۳/۳۰ برگزار نشده است، به انتهای تقویم امتحانات منتقل و به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی