تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت علمی ریاست‌جمهوری به امضا رسید/ راه اندازی «دانشگاه آزاد اسلامی واحد ناحیه نوآوری پردیس»

با حضور دکتر طهرانچی و دکتر ستاری

دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برای تأسیس «دانشگاه آزاد اسلامی واحد ناحیه نوآوری پردیس» موافقت‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، موافقت‌نامه همکاری مشترک دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تأسیس «دانشگاه آزاد اسلامی واحد ناحیه نوآوری پردیس» به امضا رسید.

این موافقت‌نامه در حاشیه مراسم افتتاح «سرای نوآوری و شتابدهی توسعه صنایع منطقه‌ای» دانشگاه آزاد اسلامی به امضای دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رسید.

موافقت‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و دانشگاه آزاد اسلامی برای تأسیس «دانشگاه آزاد اسلامی واحد ناحیه نوآوری پردیس»، به منظور هم‌افزایی و اشتراک‌گذاری منابع و همچنین استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و توانایی‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس و پارک فناوری پردیس به امضا رسید.

همچنین تفاهم‌نامه چهارجانبه شتاب‌دهنده شمسا (شتاب‌دهنده مشترک سیوان و دانشگاه آزاد اسلامی) با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز به امضا رسید.

در مراسم امضای این تفاهم‌نامه ها، دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سید محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس نیز حضور داشتند.