حجت الاسلام مهدوی نسب: خداوند وائمه معصومین(ع) پشتیبان کارهای قرآنی هستند

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی

خداوند وائمه معصومین(ع) پشتیبان کارهای قرآنی هستند

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گفت: پشتیبان کارهای قرآنی خداوند متعال و انمه معصومین(ع) هستند.

حجت الاسلام جواد مهدوی نسب در حاشیه جلسه ویدئو کنفرانسی معاون فرهنگی تربیتی سما دانشگاه آزاد اسلامی با معاونین سما خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ضمن تبریک ورود به ماه مبارک رمضان گفت: بهار تربیت دینی و قرآنی دوران کودکی و نوجوانی است.

وی با اشاره به اینکه تجربه نشان داده که درانجام کارهای قرآنی علاوه برفعالیت های انسان، خداوند و ائمه اطهار(ع) نیز پشتیان هستند، اظهارداشت: در موضوع شیوع کرونا درجهان، شاهد مساله معنویت در جهان و تشنگی انسانها نسبت به آن هستیم.

مهدوی نسب با بیان اینکه امروز این موضوع ، توجه قلب ها را به سمت خداوند کشاند، تاکید کرد:جهان امروز تشنه معنویت است که باید این تشنگی با آب حیات و معجزه جاودانه خداوند، قرآن رفع گردد.

وی از تاسیس دارالقران در سما مشهد وآموزش روان خوانی و استفاده از کلام وحی در مدارس تقدیر کرد و دراین خصوص اعلام حمایت کرد.