دکتر طاهری لاری: ساماندهی مسائل بودجه ای استان و استفاده حداکثری از ظرفیت ها از اولویت هاست

دکتر طاهری لاری در جلسه شورای استان خراسان رضوی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد:

ساماندهی مسائل بودجه ای استان و استفاده حداکثری از ظرفیت ها از اولویت هاست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گفت: ساماندهی مسائل بودجه ای استان و استفاده حداکثری از ظرفیت ها و توانایی ها در اولویت های برنامه هاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکترمسعود طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در جلسه شورای استان و نشست نحوه اجرای موافقت نامه برنامه و بودجه و احکام و سیاست های آن؛ ضمن قدردانی از تیم بودجه دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در طراحی و تدوین برنامه و بودجه این استان، گفت: گرچه تدوین و طراحی بودجه مهم است اما مهمتر ازآن اجرا، کنترل و پایش برنامه و بودجه است که به خوبی بدان عمل شود.

وی خواستار تنظیم بودجه نقدی درواحدهای استان شد و تاکید کرد: روسا و معاونین توسعه مسئول اجرایی برنامه و بودجه هستند که باید منابع، مصارف و وصول مطالبات راپیگیری کنند و مدیریت هزینه داشته باشند.

دکتر طاهری لاری با انتقاد از کاهش دریافتی از درآمدهای غیر شهریه ای، افزود: ساماندهی مسائل بودجه ای استان و استفاده حداکثری از ظرفیت ها و توانایی هایی واحد های دانشگاهی از اولویت های برنامه های ماست.
دکتر حسین جوادی مدیر کل دفتربرنامه، بودجه و ارزیابی عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی دراین نشست نیز با ارائه گزارشی به ارزیابی و پایش برنامه عملیاتی پنج ماهه سال 98 استان خراسان رضوی پرداخت.

دراین نشست که در مرکز رفاهی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، دکتر امینی معاون دفتربرنامه، بودجه و ارزیابی عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ناطق گلستانی رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، روسای واحدها و معاونین توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و شمالی حضور داشتند.