دكتر طاهري لاري در جشن ازدواج دانشجویی: ازدواج دانشجويي نماد ازدواج ساده است

دكتر طاهري لاري در جشن ازدواج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي
ازدواج دانشجويي نماد ازدواج ساده است/ آرامش در زندگي آسايش را به دنبال دارد

جشن ازدواج دانشجویی 220 زوج دانشجوي دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي در فضای آكنده از مهر و شادی درسالن همايش هاي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، دكتر مسعود طاهري لاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي در اين مراسم، مصادف شدن جشن ازدواج دانشجويي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي با ايام ولادت حضرت فاطمه (س) را به فال نيك گرفت و براي آنان آرزوي سعادت و خوشبختي نمود.

وي با بيان اينكه ازدواج امر مقدس اسلامي و قرآني است، افزود: اين عالم،عالم زوجيت است و نظام خلقت نيز بر مبناي آن شكل گرفته است.

دكتر طاهري لاري با اشاره به اينكه هيچ بنايي محبوب تر از ازدواج نزد خداوند نيست، گفت: نيمي از دين شما با ازدواج كامل شده، بنابراين در حفظ نيمه ديگر كوشا باشيد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد، تصريح كرد: ازدواج پيامدها و مزاياي خوب بيشماري براي انسان به ارمغان مي آورد كه با توكل به خدا خوشبخت خواهيد شد.
وي با اشاره به فرمايش حضرت علي (ع) در مراسم خواسگاري از حضرت فاطمه(س) كه فرمودند«من در كنار همسرم آرامش مي يابم»، همسر را نماد آرامش در زندگي دانست.

دكتر طاهري لاري به زوج هاي دانشجو توصيه كرد: داشتن آرامش اولويت زندگيتان باشد چرا كه آرامش در زندگي آسايش را به دنبال دارد.

وي تاكيد كرد: تحمل و مدارا كردن مشكلات و رفع آنها با توكل به خدا از آموزه هاي ديني ماست كه بايد در فراز و نشيب هاي زندگي مورد توجه قرار گيرد.

در اين مراسم براي اولين بار كارناوال زوج هاي دانشجواز دانشگاه آزاد اسلامي مشهد تا حرم مطهر رضوي برگزار شد تا دانشجويان نماز مغرب و عشاء را در حرم مطهر رضوی اقامه‎ کنند و شام را میهمان خوان پربرکت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) باشند. كارگاه بنیان‌های رواني زن و مرد، كارگاه مدیریت روابط زناشويي و مراسم جشن و جنگ شادي از برنامه هاي ديگر اين مراسم بود.

گفتني است: 220 زوج دانشجو دانشگاه‏ آزاد اسلامي خراسان رضوي به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‏ آزاد اسلامي خراسان رضوي با همكاري معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد امروز جشن ازدواج خود را در كنار شهداي گمنام دانشگاه آزاد اسلامي مشهد جشن گرفتند.