آغاز مسابقات فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد

به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد،

مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي آغاز شد

مسابقات فوتبال چمنی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي «جام فجر» با رژه گروه‌های ورزشی به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامی مشهد صبج امروز آغاز شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، مسابقات فوتبال چمنی دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي از صبح امروز و به مدت پنج روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می‌شود.

این مسابقات با حضور 6 تیم ورزشی از واحدهاي قوچان، سبزوار، نيشابور، بردسكن، سرخس و مشهد در زمین چمن 22 بهمن دانشگاه فردوسي مشهد انجام خواهد شد و اين تيم ها در اين مدت براي قهرماني به رقابت خواهند پرداخت.

در آیین افتتاحیه این مسابقات كه با اداي احترام به شهداي گمنام دانشگاه همراه بود، دكتر يساقي معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و چند تن از مديران ورزشي دانشگاه حضور داشتند.