دکتر طاهری لاری در همایش بزرگ میثاق با سردار مقاومت در حرم مطهررضوی: ما رهرو مکتب شهید قاسم سلیمانی هستیم

دکتر طاهری لاری در همایش بزرگ میثاق با سردار مقاومت در حرم مطهررضوی

ما رهرو مکتب شهید قاسم سلیمانی هستیم
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد گفت: ما به عنوان پیروان مکتب شهید قاسم سلیمانی ادامه دهنده راه او هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر مسعود طاهری لاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد در همایش بزرگ میثاق با سردارمقاومت در چهلمین روز شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی درجمع دانشجویان سما دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در دار القران حرم مطهر رضوی ضمن خیر مقدم با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فردمودند: «حاج قاسم یک فرد نبود بلکه یک مکتب بود» افزود: هدف ما ادامه دادن راه شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان پیروان مکتب اوست.

وی با بیان اینکه در آستانه 41 مین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم، افزود: این ایام با چهلمین روز شهادت سردارسپهبد حاج قاسم سلیمانی متقارن شده است، لذا هدف ما از برگزاری این همایش بیعت با آرمان های انقلاب اسلامی و امام راحل(ره) و شهدای انقلاب بویژه شهید حاج قاسم سلیمانی است.

دکتر طاهری با بیان اینکه انقلاب اسلامی ریشه الهی دارد، خطاب به دانش آموزان سما مشهد اظهارداشت: نوجوانان در عرصه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بخوبی نقش افرینی کردند اما امروز شما باید نقش آفرینی کنید و ادامه دهنده راه آنها باشید.

وی از تغییر نام مجتمع آموزشی قاسم آباد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نام شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد و گفت: این نمونه ای از بیعت دانشگاهیان با سردارشهید است.

دکتر طاهری لاری در پایان مطالعه و عمل به فرامین بیانیه گام دوم انقلاب بخصوص در حوزه پژوهش، اخلاق، معنویت و ... را به به دانش آموزان سما مشهد توصیه کرد.

دراین مراسم دکتر طهرانچی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سروری مجد ریاست مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه و دکتر ناطق گلستان سرپرست دبيرخانه هيات امناي استان خراسان رضوي وسایر مسئولین دانشگاهی واستانی حضور داشتند.