دكتر طاهري لاري: مسئوليت‌ها بايد با نگاه امانتداري باشد /دانشكده حسابداري و مديريت ازلحاظ تعداد دانشجو جزء بزرگترين دانشكده‌هاي دانشگاه است

مراسم تكريم و معارفه رئيس دانشكده حسابداري و مديريت دانشگاه آزاداسلامي مشهد برگزار شد
دكتر طاهري لاري:
مسئوليت‌ها بايد با نگاه امانتداري باشد / دانشكده حسابداري و مديريت ازلحاظ تعداد دانشجو جزء بزرگترين دانشكده‌هاي دانشگاه است

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي ومشهد با بيان اينكه بايد فرصت خدمتگزاري در دانشگاه را مغتنم بدانيم، افزود: مسئوليت‌ها نزد ما امانت هستند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، دكتر مسعود طاهري لاري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد در مراسم تكريم و معارفه رئيس دانشكده حسابداري و مديريت دانشگاه آزاد اسلامي مشهد؛ گفت: براساس اموزه هاي ديني نگاه به مسئوليت نگاه امانتي است كه بايد در اين دوران به نحو شايسته انجام وظيفه نمائيم.

وي با اشاره به اينكه مديريت يعني كار با ديگران و به وسيله ديگران، مشروعيت مدير در بين همكاران را مهم عنوان كرد و افزود: ايثار و از خودگذشتگي و تلاش و همكاري جمعي است كه باعث پيشرفت كارها مي شود.

دكتر طاهري لاري با تاكيد بر اينكه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در بخش اساتيد و كاركنان داراي پتانسيل و ظرفيت عظيمي است، تصريح كرد: دانشگاه خانه دوم ماست و بايد براي اعتلاي آن تمام تلاش و كوشش مان را بكار بنديم.

وي با بيان اينكه دانشكده حسابداري و مديريت از لحاظ تعداد دانشجو جزء بزرگترين دانشكده‌هاي دانشگاه است، با اشاره به شرايط سخت ابتداي تاسيس اين دانشكده اظهارداشت: رشد اين دانشكده مرهون زحمات كليه مسئولين وهمكاران دانشگاه است.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي ومشهد در ادامه با اشاره به تجربه خوب مديريتي دكتر قرباني از جمله مشاوره استانداري، براي وي در سمت جديد آرزوي موفقيت كرد.
دكتر محمود قرباني سرپرست جديد دانشكده حسابداري و مديريت دانشگاه آزاداسلامي مشهد دراين مراسم اساتيد و كاركنان دانشگاه را مهمترين سرمايه دانست و گفت: موفقيت هر مجموعه اي از طريق افراد و كنار هم بودن آنهاست.
وي با بيان اينكه دانشگاه آزاد اسلامي كه برندي معتبر در سطح ملي و بين المللي است، اظهاراميدواري كرد: با خدمت به دانشجويان، در مسير اعتلاي آنها گام برداريم.
دراين مراسم دكتر يساقي معاون فرهنگي دانشجويي، دكتر عرفانيان معاون دانشكده حسابداري و مديريت، دكتر جعفري رئيس مجتمع علوم انساني، جعفري مدير كل حوزه رياست، ضمن ارزوي توفيق براي دكتر قرباني به بيان برخي مسائل اين دانشكده پرداختند.

دانشكده حسابداري و مديريت داراي 5 هزار دانشجو است كه از اين تعداد بيش از دو هزار نفر در رشته مديريت و حدود دو هزار نفر در رشته حسابداري مشغول به تحصيل اند.