دكتر طاهري لاري: سه كارگروه ويژه در راستاي عملياتي كردن بيانيه گام دوم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد ايجاد شده است

دكتر طاهري لاري:
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد گفت: در راستاي عملياتي كردن بيانيه گام دوم انقلاب، سه كارگروه ويژه اساتيد، دانشجويان و كاركنان در دانشگاه ازاد اسلامي مشهد ايجاد شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دكتر مسعود طاهري لارري رئيس دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در كارگاه آموزشي سند دانشگاه اسلامي كه با حضور دكتر بنيانيان مشاور فرهنگي رياست عاليه دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر دكتر علی سروری مجد مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام مهدوي نسب مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و اساتيد بسيجي دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و شمالي در مركز رفاهي فرهنگي دانشگاه ازاد اسلامي مشهد برگزار شد، گفت: از اول انقلاب تا كنون دشمن توطئه هاي فراواني براي شكست نظام انجام داده است اما با رهبري داهيانه مقام معظم رهبري و در صحنه بودن مردم تمام اين توطئه ها خنثي گرديده است.

وي با بيان اينكه اقداماتي دررابطه با اجراي بيانيه گام دوم انقلاب و سند دانشگاه اسلامي صورت گرفته است، افزود: در راستاي عملياتي كردن بيانيه گام دوم انقلاب، سه كارگروه ويژه اساتيد، دانشجويان و كاركنان ايجاد شده است كه به پياده سازي ماموريت هاي اين بيانيه در دانشگاه مي پردازند.

دكتر طاهري لاري، همكاري و همفكري اساتيد بسيجي براي تحقق سند دانشگاه اسلامي را ضروري واساسي خواند و تاكيد كرد: با مشاركت جمعي تمام قد در خدمت اجرا و عملياتي كردن سند دانشگاه اسلامي هستيم.
حجت الاسلام جواد مهدوي نسب مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي در ادامه اين نشست گفت: ديني كه خدا به ما هديه كرده؛ آخرين و كامل ترين دين است و نسخه اي است كه بروز رساني ندارد و قرآن نيز كتاب جاودانه اي است كه تا ابد به تمام نيازهاي سعادت بشر در دنيا و رسيدن به اخرت خوب، پاسخ مي دهد.

وي افزود: دانشگاه معرف بالاترين سطح علمي و معرفتي جامعه است، بنابراين اگر قرار باشد تحولي در علم و دانش و فرهنگ اتفاق بيفتد از دانشگاه بايد شروع شود.

وي اظهار اميدواري كرد: اجراي سند دانشگاه اسلامي نقطه عطفي باشد براي اينكه به فرمايشات مقام معظم رهبري جامه عمل بپوشانيم.

در كارگاه آموزشي «سند دانشگاه اسلامي » با موضوع«بازخواني و تبيين سند دانشگاه» دكتر محسن بنيانيان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص پیاده‌سازی راهبردهای سند دانشگاه اسلامی توضيحات مبسوطي ارائه داد.