حجت الاسلام محتشمي خبر داد: نشريات دانشجويي داراي مجوز،سطح بندي كيفي و حمايت مالي مي شوند

دبيركميته ناظربرنشريات دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد خبر داد:

نشريات دانشجويي داراي مجوز سطح بندي كيفي و حمايت مالي مي شوند/ برخورداري نشريات از شناسنامه كاري
دبيركميته ناظربرنشريات دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد از سطح بندي كيفي و حمايت مالي نشريات دانشجويي داراي مجوز ازكميته نشريات دانشجويي خبرداد.

حجت الاسلام سيد حسين محتشمي دبيركميته ناظربرنشريات دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد درگفتگو با روابط عمومي دانشگاه با اعلام خبر فوق افزود: براساس مصوبه كميته نشريات دانشجويي، اين نشريات پس از بررسي و سطح بندي از3 تا 5 ميليون ريال ازحمايت مالي برخوردار مي شوند.

وي ادامه داد: همه نشريات دانشجويي داراي شناسنامه كاري مي شوند.

محتشمي با اشاره به آئين نامه نشريات دانشجويي،گفت : عدم مشروطي ونداشتن سابقه سوء در كميته انضباطي از شرايط اخذ مجوز نشريه است.

وي اظهار داشت: نشريات دانشجويي درزمينه هاي فرهنگي، اجتماعي، سياسي، ادبي و ديني وعلمي مي توانند براساس مجوز اخذ شده از كميته ناظر برنشريات به صورت گاهنامه، ماهنامه، فصلنامه وويژه نامه درسطح دانشگاه منتشر شوند.

دبيركميته ناظر بر نشريات دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد تصريح كرد: دانشجويان علاقمند به فعاليت مي توانند براي اخذ مجوز به دفترمطالعات فرهنگي اجتماعي دانشگاه واقع درجنب مزارشهدا يا دفاترفرهنگ اسلامي دانشكده ها مراجعه نمايند.

وي؛ هدف اصلي حمايت ازنشريات دانشجويي را تجربه آموزي ونقش آفريني درحوزه اجتماع و زمينه سازي براي كشف استعدادها وبه فعليت رسانده ظرفيت هاي مختلف جوانان ونيز ايجاد رقابت سالم درفضاي فرهنگي اجتماعي وهنري ونشر معارف ومفاهيم وارزشهاي اسلامي وملي برشمرد و گفت: بسياري ازچهره هاي برجسته امروز مطبوعات ورسانه ها دركشور ، همان دانشجويان فعال درعرصه نشريات دانشگاه ها هستند .